Assortiment


folder (klikken en dan nog eens onderaan klikken) keursandwich broodjes en leveringsservice Dagschotel à la carte Wok
Barbecue + Catering + traiteur vegetarische gerechten cadeautips zelf creatief kokerellen met vers vlees
akties en nieuwtjes verlofdagen - vakantie -openingsuren uw mening is geld waard PRAKTISCHE INFO OVER BESTELLINGEN en afhalingen
frequently asked questions onze missie Belegde broodjes, fax of bel uw bestelling! voordeel pakketten en leveringen aan horeca en ver


 

Voor grote groepen:

We bieden nog een extra service.  Wij willen dat al onze vleesbereidingen  perfect gebakken bij u op de feesttafel komen : diverse stukken grootgebraad zoals opgevulde kalkoen, beenhesp en rosbief … kunnen warm afgehaald worden in een speciale thermobak. Het enige wat u nog moet doen is groenten, saus en de aardappelgarnituur  opwarmen … we kunnen warmhoud-buffetttoestellen ter beschikking stellen.

 

 Creatief met vers vlees….zelf aan de kook

met eindejaar : topper : gevulde kalkoen gepresenteerd in ovenschotel met onze alomgekende feestvulling aan € 9.99/kg

Opgevulde kalkoen ( ook filets ), opgevulde kwartels, poussins, parelhoen en dit alles  met een  basisvulling van kalfs- en gevogelte vlees  met fruitige toets,

U kunt bij ons bestellen : diverse versvleesspecialiteiten, verschillende gebraadjes, alsook wild met de nodige recepten indien gewenst.  Bruine fond, kalfsjus, kippefond, wildfond en lamsfond te verkrijgen.

Tip : een kerntemperatuurmeter  7.50 €/st.... zo kan uw gebraad niet mislukken ! 

 

Bij aankoop van vers vlees krijgt u  20 % korting op alle  fonds om zelf uw heerlijk sausen te maken en gratis recept indien gewenst ofwel kant en klare sauzen te  verkrijgen.

Enkele voorbeelden : beenham, noothammetjes met kruiden, parmagebraad, orloff-, bieslookgebraad, Bourgondisch rode wijn gebraad -, Duivels-, ardeens -, feestgebraad ( kaas , hesp, ananas), Brabants kalkoengebraad, kalkoengebraad met boursin, gemarineerde varkensrôti, gepikeerd kalfsgebraad,  gemarineerde chateaubriand, gelardeerd kalkoengebraad, kalkoengebraad maison,Kuurns gebraad , toscaanse varkenshaasjes ,  lams, parelhoen, eend , zwezerikken , iberico varken ( pata negra ), duke of berkshire varken, Brasvarken

rund : Angus beef , hereford , Simmental ..

Ook nog te krijgen : peertjes in rode wijn, verse appeltjes met veenbessen, gevulde champignons, knolselderpurée,  prei gratin, gebakken roerbakgroentjes en oesterzwammen, gebakken witloof, boontjes in spek gerold, wortelpurée, broccolipurée, preistoemp met extra vierge olijfolie, Provençaalse tomaatjes.